top of page

STORY

about.jpg

ABOUT US

 

BY LANIE is opgericht door Mannin en Dilani, twee vriendinnen die elkaar al jarenlang kennen. Samen opgegroeid in het kleine Nijverdal in het verre Oosten van Nederland, vervullen wij nu onze droom met de lancering van onze eerste oorbellencollectie uit het nog verdere Oosten, Sri Lanka.

 

De keuze om de oorbellen in Sri Lanka te produceren, was snel gemaakt: Dilani is een maand na haar geboorte uit Sri Lanka geadopteerd en reist graag naar dit prachtige eiland in de Indische Oceaan. Tijdens haar reizen kwam Dilani in aanraking met de creativiteit op Sri Lanka en zag zij met hoeveel passie en toewijding de Sri Lankanen hun unieke en schitterende werk maken.

 

Mannin en Dilani vullen elkaar goed aan op verschillende gebieden waardoor ze altijd willen gaan voor het beste voor BY LANIE. Met Mannin haar scherpe oog voor detail en Dilani haar gevoel voor beeld is dit een goede combinatie.

BY LANIE

 

Wij vinden het erg belangrijk dat de producten van BY LANIE gemaakt worden met veel zorg en aandacht. Voor onze sieradenlijn vinden wij het handgemaakte aspect heel erg bijzonder en belangrijk. Geen enkel ontwerp is op deze manier exact hetzelfde! Wij zijn van mening dat handgemaakte sieraden een eerlijke prijs verdienen, zodat onze producenten in Sri Lanka ook een eerlijk loon kunnen krijgen.

 

Er wordt gewerkt met materialen zoals Sterling zilver met een micro Rhodium laag en Sterling zilver met een micro 18K goudlaag.

 

De BY LANIE sieraden zijn elegant maar ook stoer. Sommige ontwerpen zijn subtiel, terwijl andere juist groot en opvallend zijn. Je kunt ze op verschillende manieren stylen. Daardoor kun je altijd iets vinden wat bij je past. Schoonheid kent geen leeftijd.

_M9A8629.jpg
_M9A1031.jpg
_M9A0996.jpg
_M9A0932.jpg
bottom of page